De perfecte livestream vanuit de locatie van jouw keuze

Bij Livestream Station verzorgen wij jouw online of hybride evenement vanaf de locatie die jij wilt. Dat kan jouw eigen kantoor zijn, zodat je de herkenbare, vertrouwde setting van jouw bedrijf kunt overbrengen bij je online gasten. Maar het kan ook juist een heel andere locatie zijn, waar je de kijkers wilt meenemen in een bepaalde sfeer voor bijvoorbeeld de presentatie van een nieuw product. Wij komen met onze apparatuur en technici naar jou toe en zorgen voor een perfect lopende uitzending zonder stress.

Waarom Livestream station?

  • Wij verzorgen de livestream productie vanaf jouw (eigen) locatie. Dat is wel zo gemakkelijk en vertrouwd.
  • Wij kijken verder dan alleen de techniek. Met onze gedegen achtergrond in de evenementenbranche denken wij ook graag mee op creatief gebeid.
  • We werken met drie streamingpakketten (Budget, Basis en Pro), waardoor we altijd een interessant aanbod hebben voor jouw budget. Heb je specifieke wensen? Dan maken we een passend voorstel met een net zo fijne prijs/kwaliteitverhouding.
  • Wij hebben een zeer ervaren team met een flink aantal gespecialiseerde technici. Dat maakt dat we heel flexibel zijn en net zo gemakkelijk grote als kleinere livestreams kunnen verzorgen.